Pop-Up Puze: Es ar Tevi!

2022.gada oktobrī Puzē norisinājās projekta “Demokrātisko kompetenču inkubators” ilgi gaidītā atraktīvā “piekabīte”: uz pašdarbību, pašiniciatīvu un entuziasmu  orientētais “POP – UP Izgaršo demokrātiju” pasākums. Tā mērķis: runāt par lietām, ko veicam sabiedriskā kārtā, kā palīdzam līdzcilvēkiem bez maksas. Projekta Ventspils koordinatore Māra Kraule atzina: “Kas attiecas uz stāstiem par palīdzību citiem cilvēkiem, secināju, ka nav viegli iekustināt ļaudis, lai viņi šādā publiskā pasākumā runātu par saviem labajiem darbiem.

Protams, ka viss, ko darām citu labā, nāk no sirds un bieži vien liekas pats par sevi saprotams, taču šajā pasākumā šādas sarunas bija nepieciešamas.  Līdz ar to daudz ko savstarpēji uzzinājām un arī turpmāk nebūsim vienaldzīgi. Šajā dienā uzrakstījām iesniegumu Ventspils novada domei ar ierosinājumu apbalvot usmenieci Ivetu Biezo par lielo palīdzību iedzīvotājiem, nodrošinot  kvalitatīvus ēdināšanas pakalpojumus. Šajā dienā tikāmies ar Ventspils novada Attīstības nodaļas vadītāju Gintu Roderti un uzzinājām par novada domes rūpēm par iedzīvotājiem un nopietnākajām idejām novada attīstībā.

Muzikālu sniegumu mums sagādāja Andžejs Beļēvičs no Talsiem, bet ventiņu mēlē dažādus stāstus pavēstīja Ārija Klēvere. Jauku pārsteigumu visiem sagādāja sarīkojumu deju dejotāji, Puzes pamatskolas skolēni Dārta un Haralds Apsīši.” Līdzīgi POP-UP sarīkojumi notiks arī turpmāk mūsu projekta pilsētās Kandavā, Dobelē, Liepājā un Ventspilī (vai Puzē). Sekojiet informācijai un piebiedrojieties! POP – UP atbalstītāji – Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.  Īsteno Latvijas Vācu savienība.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.