Apgūsti mākslu un mūziku, mācoties ziedot!

Latvijas Vācu savienības ziedojumu kampaņai pievienojas Francijā dzīvojošs mākslinieks
Mums ir intriģējoši jaunumi! Latvijas Vācu savienības mērķus un idejas atbalsta Francijā dzīvojošs Taivānas izcelsmes mākslinieks Yu Jen-chih (1977), kurš ar prieku izteiks pateicību ziedotājiem, dāvājot melnbaltus iespiedgrafikas darbus. Yu Jen-chih vienaikus ir arī augstākās raudzes mūzikas kritiķis, kurš lieliski pārzina klasiskās mūzikas vēstures un mūsdienu interpretu variācijas. Mākslinieks tādējādi sūta sveicienus sev muzikāli tuvajai Rīgai (kurā kādu laiku dzīvojis Rihards Vāgners), kā arī mūsdienu Latvijai – klasiskās mūzikas ģēniju šūpulim. Vairāk par mūsu ziedojumu kampaņas muzikāli- māksliniecisko atbalstītāju skatīt šeit: http://www.yu-jen-chih.com/en/Vairāk par ziedojumu kampaņas mērķiem, iespējām un norēķiniem – šeit https://dki.verband.lv/?p=425

#AktivoIedzivotajuFonds #ActiveCitizensFund #EEAgrants

Ziedojumu kampaņa veidota ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas atbalstu caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.